Sweden only: Vill du köpa Roonis nya singel?

Sweden only: Vill du köpa Roonis nya singel?

Om man vill köpa ett fysiskt exemplar av vår nya singel så gör vi just nu custom-omslag till alla som beställer. Vi tar ingen profit så singeln kostar 25 kronor (och då är porto inom Sverige inkluderat). Om du är intresserad av ett ex, skicka ett mail till this.is.rooni@gmail.com så återkommer vi med vart man ska sätta in pengar samt ett litet frågeformulär, med mer eller mindre personliga frågor, som man gärna får svara på så att vi kan göra ett omslag som passar just dig. Våra färggladaste pennor och andra roliga konstnärligheter är redo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s