Vill du designa Roonis nya skivomslag? / Do you want to design the cover of Rooni´s new single?

Vill du designa omslaget till Roonis nästa singel? Den 27:e november släpper vi vår nästa singel – klart är att den är inspelad, heter “Danny´s Gun” och är mer än redo att lyssnas på. Vad som inte är klart är omslaget till singeln, och vi skulle tycka att det är coolt om någon annan skulle vilja göra det. Så är du sugen, och det vet vi att du är, smäll igång Paint eller Photoshop eller vadsomhelst. Eller dra fram de där gamla kritorna, vattenfärgen eller klipp och klistra – möjligheterna är oändliga! Fram till den 10:e november har man på sig att fixa ihop något fint, gott om tid alltså. Efter att vi fått in alla era fina omslag kommer vi publicera alla och så kör vi en omröstning om vilket som skulle kunna passa bäst. Får du feeling? Skicka ditt bidrag till this.is.rooni@gmail.com, eller om du vill skicka med gammal hederlig post – Rooni, Gustav Nilsson, Ängsholmsgränd 43, Skärholmen. Vinnaren kommer att få sitt omslag förevigat på Spotify, iTunes, Amazon osv, varje gång någon trycker igång Danny´s Gun. Inte illa!

Några smådetaljer bara: Om du jobbar i Photoshop, gör det gärna i 1400×1400 pixlar med 300 pixlar/cm i upplösning. Men det går att fixa även om du väljer ett annat format. Målar du för hand, se till att omslaget är kvadratiskt, gärna 12×12 cm. Och glöm inte att det viktigaste är inte att det blir perfekt, det viktigaste är att man har gjort sitt bästa och haft kul under tiden!

Do you want to design the cover of Roonis next single? The 27th of November we´ll release our next single – the song is recorded, called “Danny’s Gun” and is ready for release. The one thing that is not done is the cover of the single, and we would find it cool if someone else would do it. So, if you´re up to it, and we know that you are, throw yourself over Paint or Photoshop or whatever. Or pull out those old crayons, water color or cut and paste – the possibilities are endless! The opportunity goes on until November 10, so you´ve got plenty of time. After we have received all your nice covers, we’ll publish all and we´ll run a poll on which one would fit best. Send your contribution to this.is.rooni @ gmail.com, or if you want to send with the old-fashioned mail – Rooni, Gustav Nilsson, Ängsholmsgränd 43, Skärholmen. The winner will have his/her cover immortalized on Spotify, iTunes, Amazon, etc. Not bad, not bad at all!

Some details: If you are working in Photoshop, it would be great if you choose 1400 × 1400 pixels at 300 pixels / cm resolution. But if you choose another format, we´ll fix it anyway. If you paint by hand, make sure the cover is square, 12 × 12 cm. And do not forget the most important thing:  don´t aim for perfect, the most important thing is that you do your very best and have fun while doing it!

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s