Vilket omslag ska vinna? / Which cover should win?

Rooni släpper snart sin nya singel “Danny´s Gun”. Därför har vi utlyst en tävling om att designa omslaget, och nu har bidragen trillat in. Det finns fyra stycken att välja på och man får rösta på hur många man vill. Genom att trycka på “like” på en bild så röstar man. Fram till tisdagen den 13:e november går det att rösta, kl 21.00 denna kväll stänger vi butiken, räknar ihop rösterna och korar en vinnare. Singeln landar på Spotify, Amazon, iTunes mm den 27:e november, men vill man lyssna redan nu (viklet kan hjälpa till för att se vilket omslag man tycker passar bäst) så gå in på http://soundcloud.com/this-is-rooni/rooni-dannys-gun

Här finns omslagen som du kan rösta på: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.410127922391011.92018.329816660422138&type=1

Rooni is about to release the next single, “Danny´s Gun”, and we´re holding a competition for the cover. There are four great contributions that are available to vote for, and you can vote for as many as you wish. “Like” a photo to vote for it. We´ll close down the the voting on the 13th of November, 21:00 (swedish time) and will then count the votes and finally get a winner. The single will be out on November 27 and will be available on such services as Spotify, Amazon and iTunes, but if you want to hear the song in advance (which could make your choice of preferred cover easier) just enter To listen to the song, enter http://soundcloud.com/this-is-rooni/rooni-dannys-gun

   
    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s