Rooni live på Southside

Rooni gör sin debutspelning på Southside (Hornsgatan 104, Zinkensdamm, Stockholm) tisdagen den 27:e november. Lite efter 22:00 kliver vi upp på scen, innan dess kan man njuta av några andra band. Inträdet ligger på futtiga 60 kronor, öl finns i kranarna och vi satsar på att göra en riktigt bra spelning, där vi bland annat kommer att bjuda på “Run (Into My Arms)” och vår nya singel “Danny’s Gun” som släpps samma dag. För att lyssna in dig – gå in på http://www.soundcloud.com/this-is-rooni. Välkommen!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s