Spelning på Pet Sounds Bar & sista veckan man kan rösta

Det är dags att offentliggöra att vi kommer att spela på Pet Sounds Bar i Stockholm den 23:e mars. Förband kommer Apartment Years agera som och givetvis kommer det bli en helt fantastisk kväll! Vi lovar att spela ett knippe nya låtar också – mer info kommer, så kika in här då och då för senaste uppdatering.

Och så är det sista veckan som man kan rösta på vår video till “Run (Into My Arms)” på Musikvideotoppen. Nästa vecka passerar vi tio veckor på listan, vilket är gränsen för hur länge man får stanna i toppen. Givetvis satsar vi på att runda av med flaggan i topp och ta tillbaka förstaplatsen! För att rösta, gå in på http://musikvideotoppen.wordpress.com/

Vi har en annan riktigt häftig grej på gång också, kommer mer info om detta så fort allting är klart. Tills dess – Rooni loves you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s