Pet Sounds Bar

A great big thanks to everyone who showed up and supported us at Pet Sounds Bar! It was a great gig, much because of the great audience, where everyone was really into the show and sang along as much as possible. We´re now aiming for forthcoming gigs, alongside with the release of no less than two new songs. Stay tuned!

Stort tack till alla som kom för att se och lyssna på Rooni på Pet Sounds Bar igår! Det var en fantastisk spelning, inte minst för att alla i publiken verkligen hjälpte till att lyfta musiken genom att svänga och sjunga med. Vi kommer att sikta på kommande spelningar nu, plus att vi inom inte allt för lång tid kommer släppa hela två nya låtar. Titta in här för uppdateringar!

Rooni live @ Pet Sounds

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s