Rösta & Önska

Rösta o Önska

 

Det är dags för en ny omgång av P3 Osignat, och vi skulle verkligen uppskatta om ni vill fortsätta rösta på vår låt Electricity (rösta kan man göra här: http://p3star.sverigesradio.se/submission/1367901). Det är vår tredje vecka på listan av fem möjliga, och nu siktar vi mot toppen! Men vi skulle vilja ge tillbaka något till alla er som är så fantastiska och röstar på oss, så här är dealen: Samtidigt som du röstar på vår låt så kan du här under önska en låt som du vill att Rooni ska göra en cover på! Vi kommer dra ett av alla dessa förslag när omröstningen är slut på onsdag kväll, och så kommer vi sen spela denna på vår nästa spelning på KGB. Och för alla er som inte kan komma till KGB lovar vi att fixa en inspelning också! Så när du röstat, glöm inte att önska en låt här under, det kan vara allt från “Yes Sir, I Can Boogie” till “Mr. Tambourine Man”.

Rösta här: http://p3star.sverigesradio.se/submission/1367901

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s