Pilot

Vi släpper vår EP “Pilot” på Spotify, Wimp och iTunes den 30:e september! Dessutom kommer vi trycka upp en limiterad utgåva som kommer bli riktigt snygg – förhandsbeställ ditt ex redan idag genom att skicka ett mail till this.is.rooni@gmail.com med ditt namn och adress. CD:n kostar 40 kronor + porto på 10 spänn och anmälan är bindande. Här kan du lyssna på en av de fyra låtar som kommer finnas på EP:n (ja, det här är världspremiär för denna låt!): https://soundcloud.com/this-is-rooni/too-much-is-never-enough

We´re releasing our EP “Pilot” on Spotify, Wimp and iTunes on the 30th of September! And we´re going to make a real good lokking limited editition – so pre-order your copy today by sending a mial wth your name and adress to tis.is.rooni@gmail.com. The prize of the CD is 40 kronor + 10 kronor for postage (in Sweden) and the pre-order is binding. Listen to one of the songs off “Pilot” here (yes, this is the world premiere of his song!):  https://soundcloud.com/this-is-rooni/too-much-is-never-enough

Rooni - Pilot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s