Blaskan ger Pilot betyget 5 av 5!

Micheles Kindh på Blaskan skriver följande om Rooni och vår nya EP “Pilot”:

“en ny singel med Stockholmsbaserade bandet Rooni som rotar omkring i indiefaunan och växer upp som en fin blomma vars ande lyfter sig uppåt mot solen som alla söker efter. En liten ep  med snygga refränger och lite härlig känsla av Popsicle eller This Perfect Day när dessa band behärskade 90-talets indievåg. Rooni är ytterst trevliga och ytterst begåvade när det kommer till låtar. Fyra snygga sånger som brister ut i skimrande magiska pärlor. Med andra ord älskar jag den här gruppens låtar.

@@@@@ ”

https://www.facebook.com/notes/blaskan-redaktionen/rooni-pilot/747121142021301

Blaskan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s