We´ve been busy / Vi har haft fullt upp

Lately the members of Rooni have been busy working on two new songs in the studio, and so far it sounds quite amazing! There has also been plenty of rehearsals for the upcoming gig at Pet Sounds Bar in Stockholm. And as if that isn´t enough, Rooni has been booked for some really cool shows in May. Stay tuned for more info in a couple of days. Until then, check out the new pics of our studio work, and enjoy our new press photo, taken by Therese Roos.

Rooni har jobbat hårt på senaste tiden, två nya låtar har spelats in och råmixarna låter riktigt bra! Dessutom har det repats flitigt inför Roonis spelning på Pet Sounds Bar den 23:e mars, en riktigt fin setlist är förberedd för alla som dyker upp. Och som det inte vore nog så har Rooni bokats in för några riktigt coola utomlandsspelningar i maj, håll ögonen öpnna för om några dagar offentliggör vi dessa! Tills dess kan man titta på lite bilder från den senaste tidens studioarbete och kolla in vår nya pressbild, fotograferad av Therese Roos. Och gå gärna in på Facebook-eventet för Pet Sounds-spelningen, här är en länk: https://www.facebook.com/events/349969601782984/?fref=ts

redigerad 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s