Pet Sounds Bar

På lördag strax efter 21 ställer vi oss på Pet Sounds Bar för årets första spelning! För att fira detta lovar vi nya låtar i setlisten, och bara för att alla ska få en chans att lyssna in sig lite så har vi lagt upp ett litet klipp på en av våra nya låtar som vi arbetar med i studion. Tryck på länken här under för att höra en halv minut av “Electricity”!

https://soundcloud.com/this-is-rooni/electricity-demo-30-seconds

Det är gratis inträde, så det finns inga ekonomiska ursäkter för att inte dyka upp – vi ser fram emot att få spela för er! Vill man höra setlisten från tidigare spelning så är här en Spotify-länk: Rooni setlist 2012-11-27 . Hoppas vi ses, och att ni sjunger med det bästa ni kan!

 

Rooni will enter the Pet Sound Bar stage at 9 pm this Saturday, and we will share both new and older songs. We´ve got a new Soundcloud clip, just to let you hear a sample of one the new songs we´re working on in the studio. It´s called “Electricity” and can be found here:

https://soundcloud.com/this-is-rooni/electricity-demo-30-seconds

The entrance is free, and we hope that as many of you as possible will show up for a good time! Come, sing along and we will do our very best to keep you satisfied. If you want to hear our latest setlist, we´ve got a Spotify-list for you right here: Rooni setlist 2012-11-27

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s